Aktuelt / 2011 / November

Riksteatret med nye barneforestillinger


Riksteatret er nå klare med to nye barneforestillinger. Denne våren blir det en helt ny forestilling med bakgrunn i Prøysen og en god, gammel Egnerklassiker.
 

RT_teddy

 

Teddy og Marian
 

Ta med kosedyret ditt på teater og bli med på bamsefest!

Teddy Bamsebjørn bor på tivoli og er hovedgevinst i Lailas Lykkehjulvogn. Sammen med de andre kosedyrene drømmer han om å bli vunnet av et barn som kan ta ham med ut i verden. Men mest av alt drømmer han om å få kjøre karusell. Og så en dag kommer Marian.

Med utgangspunkt i Alf Prøysens Teddybjørnens vise har Riksteatret laget en forestilling med herlige sanger og morsomme kosedyr. Her møter du Prinsessen, Pusepus, Fredrik Frosk, Tøffe Tom, Raringen, Lille Kanin og flere til. I sentrum for det gamle tivoliet står Kari Svendsen, som skal spille Laila, og Tiril Heide-Steen, som skal spille Marian. Bamsen heter Teddy. Teddy Bamsebjørn, så klart. Den eminente og frekke dukkespilleren Bo Anders Sundstedt skal gi liv til Teddy.

Etter forestillingen inviteres alle barn og kosedyr til et besøk hos bamsedoktoren.

Forestillingen passer for barn fra 3 år, og varer i 50 minutter uten pause.

Urpremieren på Teddy og Marian kan du se i Oslo/Nydalen 23. februar 2012, turnépremiere finner sted i Vikersund 28. februar 2012. 
 

 

  

Kariusogbaktus _big

 

Karius og Baktus
 

Denne våren må alle barn være forberedt på å få besøk av to energiske små karer som tar innersvingen på både liten og stor (… helt til tannlegen tar innersvingen på dem). Riksteatret viser den "originale" Karius og Baktus - tro mot Thorbjørn Egners historie og garantert godt barneteater. Jan Huse er forteller, og Karius og Baktus spilles av Linda Tørklep og Christine Stoesen. Gap opp!

Forestillingen passer for barn fra 3 år og varer i 40 minutter, uten pause.

Turnépremiere på Nøtterøy 14. mars 2012.

 

 

Kilde: Riksteatret.

Foto: LP Lorentzen, Erik Berg.

© Copyright 2015 Barnesteder.no / Om tjenesten / Vilkår / For innehavere og ansvarlige / Kontakt oss / Annonsering