Aktuelt / 2012 / Mars

Filmnytt


Denne helgen er det premiere på to nye familiefilmer på kino, med både prinsesser og pirater i hovedrollene.

 

Lille speil på veggen der


7

 

Det klassiske eventyret om Snøhvit får helt nytt liv i en film der Julia Roberts har fått rollen som den onde dronningen, med Sean Bean som kongen og Nathan Lane som hennes uheldige og klomsete tjener Brighton. Når den onde dronningen tar kontroll over Snøhvits rike går hun i eksil og får hjelp av syv ressurssterke opprørere for å vinne tilbake fødselsretten. "Lille speil på veggen der" er en livlig eventyrkomedie fylt av sjalusi, romantikk og bedrag. 

Den visjonære regissøren Tarsem Singh har skrevet om eventyret der den onde trollkvinnen planlegger å overta kontrollen over tronen til den foreldreløse prinsessen og oppmerksomheten til en sjarmerende prins. Når Snøhvits skjønnhet vinner prinsens hjerte som hun så desperat søker, forviser dronningen henne til skogen der et skrubbsultent, menneskeetende monster venter. 

Hun blir reddet av en bande småvokste landeveisrøvere, og Snøhvit vokser opp til å bli en urokkelig ung kvinne fast bestemt på å vinne tilbake kongeriket fra den svikefulle dronningen. Med hjelp fra sine undersåtter kaster hun seg ut i en kamp som blander både action, magi og humor - i et enestående visuelt fyrverkeri av en film. 
 

 

Filmen har premiere 30. mars og har fått 7 års aldersgrense fordi den inneholder truende skikkelser og mørke sekvenser som kan virke skremmende på de aller yngste.

Filmen finnes i versjon med norske stemmer.

 

Piratene

 

11


I Piratene møter vi den rikt beskjeggete Pirat-Kapteinen - en grenseløst entusiastisk, dog ikke akkurat vellykket, havets skrekk. Med et lurvete mannskap ved sin side og tilsynelatende blind for at han har alle odds imot seg, bærer Kapteinen på en drøm: å slå sine bitre rivaler Svarte Bellamy og Huggert-Liz i kampen om den ettertraktede prisen Årets Pirat. Det er en jakt som tar våre helter fra kysten av den eksotiske Blod-Øya til de tåkefulle gatene i det viktorianske London. På veien må de kjempe mot en grusom dronning og slå seg sammen med en ulykkelig forelsket ung vitenskapsmann, men mister aldri av syne det en pirat elsker mest: eventyr!


Filmen har premiere 30. mars og har fått aldersgrense 7 år da den inneholder enkelte truende scener. Filmen vises i 3D med norske stemmer.
 

 

 

 

Kilde: Norsk filmdistribusjon, Filmweb, Walt Disney Company Nordic

Foto/Copyright: Jan Thijs / Relativity

© Copyright 2015 Barnesteder.no / Om tjenesten / Vilkår / For innehavere og ansvarlige / Kontakt oss / Annonsering